Kampioenen ZNC

De afgelopen voorjaarscompetitie heeft voor de jeugd van ZNC 4 kampioenen opgeleverd en één team is doorgedrongen tot de KNVB beker finale.
Kampioen zijn geworden: Jo11-1, jo11-4, jo9-1 en jo7-1.
Jo11-1 is kampioen geworden met 25 punten uit 10 wedstrijden. De concurrent Muntendam jo11-1 had net zoals ZNC ook 25 punten bijeen gespeeld, maar met een doelsaldo van plus 40 voor ZNC, tegen een doelsaldo van plus 25 voor Muntendam had ZNC aan het langste eindje getrokken en waren kampioen.
Kampioenen ZNC
Jo11-4 was al met nog één wedstrijd te spelen kampioen, zodat de laatste wedstrijd zelfs in een pret opstelling af te werken was. Zelfs met deze pret opstelling waren ze oppermachtig en werd er met dikke cijfers afgerekend met de naaste concurrent (10-4) met 24 punten uit 10 wedstrijden een terechte kampioen.
Kampioenen ZNC
Jo9-1 was ook al kampioen voordat de laatste competitieronde nog gespeeld moest worden. Ze hadden tot nu toe alles gewonnen. Alleen de laatste wedstrijd ging het mis en die werd verloren met 6-2 tegen Combiclub BTC uit Finsterwolde (toch al stiekem het kampioenschap gevierd?) Met een doelsaldo van 60 voor en slechts 15 goals tegen een zeer goede prestatie.
Kampioenen ZNC
Jo7-1: Ook de jongste spelers zijn kampioen geworden met 26 punten uit 12 wedstrijden. De laatste speeldag hebben ze 2 wedstrijden gewonnen en 1 gelijk gespeeld; genoeg punten om als een terechte kampioen van het veld te lopen. Na alle feestelijkheden van de teams zelf zijn ze ook nog gehuldigd in de kantine van vvZNC en hebben alle spelers een kampioens medaille gekregen, met uiteraard een frietje en drinken. De leiders/trainers zijn met een bloemetje naar huis gegaan.
 
De jo9-2 waren doorgedrongen tot de KNVB finale. Ze zaten in een poule met Sweach uit Beesterzwaag, vv Noordseschut en Onstwedderboys. Tegen Sweach werd verloren met 2-1, tegen Noordseschut werd dik gewonnen met 6-2, en tegen Onstwedderboys waren ze kansloos en werd deze verloren met 6-2.
Met deze uitslagen zijn ze 3e geworden van de 3 provincies Groningen, Friesland en Drenthe; een zeer goed resultaat. VV ZNC feliciteert alle kampioen en de jo9-2 met hun behaalde resultaat.

Reactie toevoegen