Terras aan het water

Het zal u vast niet ontgaan zijn: Bert’s Visstee heeft een prachtig terras aan het water. Bij mooi weer kunt u op het ruime terras met prachtig uitzicht over de haven van Zuidbroek en het Winschoterdiep heerlijk een visje eten en of gewoon even wat drinken.

Terras aan het water

Sinds afgelopen februari van dit jaar vindt u Bert’s Visstee in het centrum van Zuidbroek in het voormalig pand van de Rabobank. Het gebouw is van binnen compleet gerestyled en heeft maar liefst 38 zitplaatsen. Ook buiten is alles heel mooi aangelegd en u kunt onder de parasol heerlijk van de zon genieten met een hapje en een drankje. Ook een lekker koel biertje of wijntje bij uw gerecht behoort tot de mogelijkheden. Bert’s Visstee heeft ook een horeca-vergunning. Het buitenterras biedt plaats aan 40 gasten. Natuurlijk is er ruim voldoende parkeergelegenheid op het Marktplein.

“We zijn open van woensdag t/m zondag. In onze winkel bent u welkom voor een uitgebreid assortiment aan gebakken vis, gerookte vis, haring, belegde broodjes, vismenu’s en meer…”, laat eigenaar Bert van der Veen weten. “Wilt u een smakelijke lunch? Dan bent u van harte welkom in onze lunchhoek.
Grotere bestellingen gelieve op tijd telefonisch doorgeven. Wij staan voor u klaar met een mooi geselecteerd vis assortiment; ook om mee te nemen natuurlijk!” Kom gezellig langs bij Bert’s Visstee in Zuidbroek.

Reactie toevoegen