Vergaderlocatie van 2016

In 2017 is Van der Valk hotel Groningen-Zuidbroek A7 verkozen tot beste vergaderlocatie regio Noord. Dit jaar dingen zij mee voor de beste trainingslocatie. Van der Valk Zuidbroek is trots op het behalen van de titel ‘Beste vergaderlocatie 2016 regio Noord’ en trakteert haar gasten het hele jaar op een gratis upgrade bij het boeken van een comfort vergaderarrangement.

Vergaderlocatie van 2016

Verrassend vanzelfsprekend!
Business-to-business staat bij van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 al jaren stevig op de kaart door haar ruime aanbod in service, dienstverlening en persoonlijke aandacht. Met 1 telefoontje wordt alles geregeld, van de shuttleservice, tot een all-in trainingsarrangement in één van de 8 multifunctionele zalen en boardrooms, geschikt voor groepen van 2 tot 450 personen en van alle gemakken voorzien.

Verrassend compleet!
Hotel Zuidbroek ligt centraal gelegen in het prachtige Oost-Groningse landschap. Boek een compleet verzorgd arrangement, kom tot rust in de ruimste hotelkamers van de provincie en ontdek de verborgen schatten van Groningen.
Het hotel beschikt over luxueuze hotelkamers, een ruime lobby, een sfeervol restaurant, een gezellige hotelbar, diverse multifunctionele zalen allen voorzien van airconditioning en zelfs een evenementenhal van 6400 m2. Daarnaast beschikt het complex over voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WIFI.

Verrassend genieten…..
Het menu biedt vele overheerlijke gerechten van lokale leveranciers. Geniet van een uitgebreid ontbijt, lunch of heerlijk diner in het sfeervolle restaurant of op het zonnige terras. Daarnaast vinden er vele evenementen plaats , zijn er speciale activiteiten rondom feestdagen en bieden ze gedurende het hele jaar seizoensspecials aan. Kom nu bijvoorbeeld genieten van de verse asperges van het Groninger land.

Reactie toevoegen