Rondleiding door Boerenbuitengebied

U heeft er vast wel eens iets over gelezen of u heeft het zelf in het veld gezien: langzamerhand wordt het gebiedje tussen Muntendam en Zuidbroek aantrekkelijker voor mensen en dieren. Een kleine werkgroep genaamd ‘Boerenbuitengebied’, geholpen door veel vrijwilligers, is nu zo’n anderhalf jaar bezig. Met de bermen, het planten van struiken en de inrichting van twee overhoekjes langs Daaleweg. Tegenwoordig lopen daar prachtige Lakenvelder koeien van Mario Post, een van de werkgroepleden. Ook staan er informatiepanelen en picknickbankjes.
 
Het is mooi tussen Muntendam en Zuidbroek!
Nu, in de lente, nu alles weer groen is en veel bloeit, nu de vogels volop van zich laten horen is het werkelijk heerlijk buiten. Werkgroep Boerenbuitengebied wil graag aan dorpsgenoten laten zien en vertellen over wat ze doen, gedaan hebben en vooral: waarom! Daarom organiseren we binnenkort en komende zomer twee keer een kleine excursie.
 
Ga mee naar buiten!
Op dinsdagavond 6 juni start vanaf boerderij Kloosterplaats een rondleiding over boerderij Kloosterplaats en een korte excursie door het boerenbuitengebied. Er kunnen twintig mensen mee. Het duurt ongeveer anderhalf uur en we zullen ongeveer drie kilometer lopen. 
Woont u in de omgeving? Meld u aan via info@boerenbuitengebied.nl. Vermeld met hoeveel personen u wilt deelnemen en in welk dorp u woont.
Dan krijgt u een mailtje terug met alle informatie. Deze excursie kost niets.

Reactie toevoegen