Mooi weer en lekker eten

Afgelopen weekend was het goed toeven in Noordbroek bij de Beereshoeve. Heel veel mensen hebben een kijkje genomen op het foodtruck festival in Noordbroek. 
Mooi weer en lekker eten
Alles was werkelijk tot in de puntjes geregeld. Als je met de auto kwam, werd je naar achteren verwezen, waar voldoende ruimte was om te parkeren. Op het terrein aangekomen waren er heel veel foodtrucks en stands opgebouwd en er was voor elk wat wils; fruit, koffie, wijn, bier, wraps enz. enz. Bezoekers konden te kust en te keur gaan voor lekkere hapjes en drankjes en... heel veel gezelligheid. Op het terras met familie en vrienden iets eten, drinken en genieten van het mooie weer en de muziek; o.a. Alex Vissering en saxofonist Vladimir Anisimov. Kinderen vermaakten zich op een springkussen en konden geschminkt worden of een mooie tattoo laten zetten. Organisator Wietze Snaak was zeer tevreden over de opkomst.
Mooi weer en lekker eten
Het evenement trok beide dagen zo'n 5000 mensen naar Noordbroek. Wietze: “Het was geweldig! Volgend jaar gewoon weer. Noteer in uw agenda 26 en 27 mei 2018 de 3e editie van Lekker Noordbroek.”
 
U vindt foto's op www.lekkernoordbroek.nl

Reactie toevoegen