Werkzaamheden bruggen Kieldiep

27 maart t/m 3 april: Werkzaamheden bruggen Kieldiep, omrijden voor de Hooge Meeren
In opdracht van de gemeente Hoogezand-Sappemeer voert aannemer Schagen Infra groot onderhoud uit aan twee bruggen over het Kieldiep in Hoogezand. De werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag 27 maart tot en met maandag 3 april 2017. Het gaat om de brug bij de Erasmusweg en de brug bij de Thorbeckelaan naar winkelcentrum de Hooge Meeren. De brug in de Erasmusweg is vanaf vrijdag 31 maart 17.00 uur weer begaanbaar voor het verkeer.
Werkzaamheden bruggen Kieldiep
Afsluitingen en omleidingen
De Kerkstraat is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer van de Hoofdstraat richting het winkelcentrum. De winkels/bedrijven aan de Kerkstraat, Burgemeester Van Roijenstraat, Van der Duyn van Maasdamweg  en in het winkelcentrum de Hooge Meeren blijven bereikbaar via omleidingsroutes. De omleidingsroutes worden vanaf de kruising Hoofdstraat / Kerkstraat met gele borden aangegeven. De uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Dit betekent dat de werkzaamheden kunnen uitlopen.

Informatie
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met uitvoerder Bert Kamphuis via b.kamphuis@schageninfra.nl of tel. 038 – 4771741. U kunt ook bellen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Hoogezand Sappemeer,  tel. (0598) 373737.\