Jubilarissen Vrouwen van Nu in Noordbroek

Op dinsdag 14 februari jl. hield de afdeling Noordbroek van Vrouwen van Nu haar jaarvergadering. Traditiegetrouw werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Van links naar rechts de dames I. Carsouw-Kooijen, K. v.d. Tuuk-Kamphuis, G. de Vries-Hartman, A.E. Huisman en F. ten Have-Toxopeus. 
Dit jaar vierden maar liefst 6 leden hun jubileum: de dames I. Carsouw-Kooijen en K. v.d. Tuuk-Kamphuis 25 jaar, de dames A. Noordhoff-Takens en G. de Vries Hartman 40 jaar, mevrouw A.E. Huisman 50 jaar en mevrouw F. ten Have-Toxopeus maar liefst 60 jaar lidmaatschap. Allen kregen van de voorzitter een bloemenhulde en een toepasselijk aandenken met het logo van de Vrouwen van Nu erop. Verder werd na 6 jaar afscheid genomen van twee bestuursleden met een mooie bos bloemen en een toepasselijk cadeau. De avond werd verder ingevuld met een verkeersquiz. Op donderdag 16 maart wordt de gezamenlijke avond met ook de afdelingen Meeden, Muntendam en Zuidbroek georganiseerd door Noordbroek in de Noordsuythoeve. Harm Post houdt die avond een lezing over het ontstaan en het reilen en zeilen van de Eemshaven. Op woensdag 19 april wordt het seizoen afgesloten met een lezing over Stichting de Straatmadelief Groningen.

Reactie toevoegen