Jessica Bos timmert aan de (Hoofd)weg…

Een half jaar geleden groeide de praktijk van Jessica Bos (Jessica Bos Vocal coaching) in Zuidbroek uit zijn voegen en verhuisde zij naar Slochteren. Zij vond voor haar praktijk een nieuwe plek in het gebouw HW88, het oude schoolgebouwtje aan Hoofdweg 88 te Slochteren, waar de klaslokalen zijn verbouwd en ingericht als (werk)ruimtes voor ondernemers en verenigingen. 
Jessica Bos timmert aan de (Hoofd)weg…
In de prachtige akoestiek van één van de hoge ruime verbouwde klaslokalen timmert Jessica ook hier weer goed aan de weg. Zij is bijna dagelijks met individuele leerlingen te vinden in haar lesruimte, en ze coacht en begeleidt er diverse zanggroepen variërend in niveau en repertoire. Daarnaast heeft zij nieuwe plannen voor een koor, dat onder de naam MIDDENIN in september 2017 zal starten met repeteren. Ook is zij gestart met groepsactiviteiten voor kinderen, onder de naam KIDS SING!
Zo biedt ‘Jessica Bos Vocal Coaching’ voor elke zangliefhebber wat wils…
Om haar leerlingen en andere zanglustigen uit de omgeving nog meer te kunnen bieden, start zij in 2017 met activiteiten in het weekeinde. De bedoeling is om op iedere vierde zondag van de maand  een hele dag te organiseren. ’s Morgens zullen deze zondagen bestaan uit workshops vocal coaching vanuit een thema dat gericht is op een bepaald aspect van zang. ’s Middags zullen de activiteiten telkens variëren. Hierbij valt te denken aan Masterclasses, open podium en kleine optredens voor elkaar, etc. Op zondag 22 januari vond de kickoff plaats van deze weekeindactiviteiten. Jessica verzamelde een aantal zangers om zich heen in het multifunctioneel centrum ‘Noordsuythoeve’ te Noordbroek en ging de hele dag met hen aan de slag met een programma over stemvorming en volume, onder de titel “Let’s get loud!”.
Tijdens de workshops in de ochtend werkte de enthousiaste deelnemersgroep, die zowel bestond uit leerlingen als uit andere belangstellenden, samen aan de verbetering van hun stem en volume. Tijdens de masterclasses in de middag konden zij diverse solisten bezig zien (en horen!) bij het toepassen van de geleerde technieken, hierbij gecoacht door Jessica. Een geweldige ervaring! Dat Jessica deze eerste dag kosteloos verzorgde en dat deze keer aan de deelnemers door Johan de Vries van de ‘Noordsuythoeve’ een heerlijke lunch werd aangeboden, maakte de dag extra leuk! Op zondag 26 februari verzorgt Jessica Bos weer een dag vol zang in MFC de Noordsuythoeve. Zin om eens te komen meezingen of luisteren? Meer informatie over de praktijk? Hou dan de Facebookpagina van Jessica Bos Vocal Coaching in de gaten! 
 
foto's: Karl Josip V. Engels 

Reactie toevoegen