Kerstconcert 'De Scheepsjoagers'

Op zondag 18 december 2016 organiseert het shantykoor 'De Scheepsjoagers' uit Muntendam o.l.v. de welbekende dirigent Nico Dijkman haar jaarlijkse Kerstconcert. Dit concert wordt al een flink aantal jaren georganiseerd en wordt altijd zeer gewaardeerd door een groot publiek. Ieder jaar blijkt dit weer uit het feit dat De Menterne in Muntendam zeer goed gevuld is.
Voor de pauze zingt het koor een aantal shanties en liedjes van de waterkant. Na de pauze worden een aantal prachtige kerstliederen gezongen. Het koor is, na de Jubileumreis in augustus naar het Duitse schiereiland Usedom, direct begonnen met het instuderen van deze liederen en wil graag het resultaat laten horen.
We hopen dan ook dat het Kerstconcert een mooie afsluiting van het jaar 2016 mag worden, want het was een zeer bewogen jaar, dat binnen het koor zeer intensief is beleefd en daar willen we u ook tijdens het concert graag van mee laten genieten. Het koor bestond in 2016 namelijk precies 25 jaar en dat is o.a. gevierd door het uitbrengen van de nieuwe CD ‘Van brogge noar brogge’, het Donateursconcert, een gratis Jubileumconcert samen met de Chr. Brassband Elad uit Muntendam en natuurlijk de reis naar Usedom. Daarnaast was het koor op vele plaatsen in Nederland en Duitsland te zien en te horen.
“Zondag 18 december zijn we in MFC De Menterne te Muntendam en willen er tijdens dit concert weer alles aan doen om het voor u en ons onvergetelijk te maken. U komt toch ook?” 
 
U bent van harte welkom.
 

Reactie toevoegen