Jan van Duren 60 jaar lid FNV

Jan van Duren is na de technische school begonnen als elektricien. Destijds ging men nog op de fiets naar het werk en dat betekende dat het materiaal en de gereedschapskist ook op de fiets meegenomen werden. 
Jan van Duren 60 jaar lid FNV
Eens had de heer van Duren een werkgever, die zijn loon niet volledig uitbetaalde. Hij heeft toen de bond ingeschakeld en die heeft ervoor gezorgd, dat hij het achterstallige salaris toch nog kreeg. Hij kreeg wel ontslag, maar had ook direct een baan weer. Ook heeft de heer van Duren bij een radiatorenfabriek gewerkt in Veendam. Verder nog bij de Avebe, waar hij diverse functies heeft bekleed. Op een bepaald moment ging zijn gezondheid achteruit en is hij in de WAO gekomen.
Ondertussen is de heer van Duren al jaren gepensioneerd en heeft hij naast 2 kinderen een aantal kleinkinderen en zelfs een achterkleinkind. De heer van Duren houdt niet van stilzitten. Hij gaat 3 keer per week naar de sportschool en doet veel vrijwilligerswerk. Ook voor de FNV. Zo zit hij in het bestuur van de afdeling Menterwolde.
Om het jubileum te vieren had hij alle bestuurs-leden met partner uit- genodigd. Het werd een erg gezellige avond. Ineke Meijer overhandig-de de heer van Duren het gouden insigne met briljant. Verder kreeg hij nog een mooi boeket bloemen.
 

Reactie toevoegen