Uitreiking cheque Make-A-Wish

Op 22 oktober 2016 jl. werd er een gezelligheids-mix-toernooi voor Make-A-Wish in sporthal Ruitershorn te Muntendam georganiseerd. De opbrengst van dit toernooi gaat naar de Make-A-Wish organisatie, die kinderen met een levensbedreigende ziekte hun wens laten uitkomen. Deze wensvervulling geeft de kinderen niet alleen een hele mooie en blije dag maar ook weer kracht om tegen hun ziekte te kunnen vechten.
Uitreiking cheque Make-A-Wish
Afgelopen zaterdag 12 november vond in Muntendam de officiële cheque uitreiking plaats met Henkjan de Haan (regiovrijwilliger Make-A-Wish en organisator), Frans Dekker en Albert Gils als medeorganisatoren. De cheque werd in ontvangst genomen door Sytske Yntema, juniorambassadeur en wenskind van Make-A-Wish.
Het toernooi trok 48 spelers en er was een grote tombola. Het totaalbedrag is 1223 euro geworden. “Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsors, spelers en iedereen die op wat voor manier heeft bijgedragen om dit tot een succes te laten komen, in het bijzonder de beheerder Albert van de Ruitershorn. Perfect voor mekaar, meedenkend en het bloemetje van de cheque uitreiking kwam op zijn naam.”
 
Voorts is Henkjan de Haan sinds deze week officieel benoemd tot regiovrijwilliger van Make-A-Wish Groningen/ Drenthe. “Volgend jaar organiseren we wederom dit toernooi en we hopen dat de gemeente net als dit jaar de zaalhuur schenkt aan dit mooie doel.”

Reactie toevoegen