Succesvolle Open Dag IJsbaanlocatie Sappemeer!

Zaterdag 29 oktober was er op de IJsbaanlocatie in Sappemeer een Open Dag. Over de gehele dag hebben ruim 150 geïnteresseerden een kijkje genomen.
Zij kregen wooninformatie van de 5 verkopende partijen (VDM Woningen, Duurzaam Wonen, Vitavert, Nieuwstaete Project 2.0 en de gemeente Hoogezand-Sappemeer) en konden genieten van een boottochtje op een Zweedse ‘Meg’, een springkussen, schminken en Scandinavische hapjes.
Succesvolle Open Dag IJsbaanlocatie  Sappemeer!
Er was volop belangstelling voor de woningen van de projectontwikkelaars en voor de vrije kavels. Inmiddels zijn er al op 5 vrije kavels opties genomen. We kunnen dus terugkijken op een gezellige, maar vooral succesvolle dag!
 
Wonen in de IJsbaan
De woningbouwlocatie IJsbaan is gelegen op een bijzondere plek: tussen het nieuwe Winschoterdiep en de Noorderstraat (voorheen de plek van het oude Winschoterdiep), de Parkstraat en de Herenstraat. Daarmee vult het plan één van de velden in de dambordstructuur van Hoogezand-Sappemeer. Het plan voorziet in het maken van een nieuwe zijtak van het Winschoterdiep.

Reactie toevoegen