Nieuwe bloemenwinkel in Sappemeer!

Sappemeer heeft er een nieuwe bloemenzaak bij. In het centrum van Sappemeer, bij Uw Eigen Tafel, heeft Groencentrum de ‘Pyramide’ een groot gedeelte van de winkel in gebruik. Nu kan de ‘Pyramide’ haar klanten nog beter van dienst zijn. 
Nieuwe bloemenwinkel in Sappemeer!
U vindt er boeketten, planten en bloemstukken. Ook kunt u er terecht voor speciaal bloemwerk, zoals rouw-boeketten en grafstukken. Bij Uw Eigen Tafel kan iedereen die iets te verkopen heeft zijn of haar producten aanbieden. Personeel van Uw Eigen Tafel verzorgt het contact met de consument, u hoeft dus niet zelf in de winkel aanwezig te zijn. Naast een bloemenafdeling wordt achter in de winkel gewerkt aan een grote afdeling met witgoed. Koelkasten, wasautomaten en vriezers. Goede gebruikte apparaten die heel voordelig aangeboden worden. Ook kunt u bij Uw Eigen Tafel terecht voor nieuwe apparaten. Nagenoeg elk model kunnen wij voor u bestellen. En niet alleen bedrijven, ook particulieren kunnen een kraam huren bij Uw Eigen Tafel. Hierdoor is er steeds een ander aanbod van spullen en is het telkens weer leuk om de winkel in te lopen! Dus, als u nieuwe, gebruik-te of zelfgemaakte spullen hebt die u wilt verkopen, dat kan bij Uw Eigen Tafel! Uw eigen winkel, zonder er zelf te hoeven staan. Elke week wordt uw omzet aan u overgemaakt en u mag zo vaak u wilt uw eigen kraam veranderen, aanvullen of opleuken. Dit is een superleuke manier om op te ruimen thuis en ook nog geld te krijgen voor uw spulletjes! We heb- ben een hele mooie aanbieding voor u, om kennis te maken met deze manier van verkopen. Als u nu een tafel huurt, krijgt u van ons dubbel! Wij verdubbelen de periode die u huurt. 
Nieuwe bloemenwinkel in Sappemeer!
Als u nog twijfelde nemen wij die weg met deze voordelige actie. Dit is het moment om kennis te maken met uw eigen winkel! 

Reactie toevoegen