Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens Nacht van de Nacht op zaterdag 29 oktober. Het paviljoen van De Heemtuin is deze avond in nachtsfeer! Gezellig sfeerlicht van kaarsen, waxinelichtjes, etc. Tussen 17.00 en 19.30 uur kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen ‘Nacht Menu’. Voor de kinderen is er de mogelijk een kindermenu van de kaart te bestellen en is er een tafel waar ze kunnen knutselen met thema donker & sterren.
Voor de inhoud van het menu, reserveren of meer informatie kunt u kijken op onze website of facebook.“Onze zaal is benoemd tot Sterrenzaal. In onze Sterrenzaal vindt u bijzondere ruimtefoto’s. Daarnaast kunt u op het televisiescherm een korte video bekijken over het heelal. Wat is het heelal? Wat zijn sterren?”, vertelt Nathalie Woldhuis van De Heemtuin

NACHT VAN DE NACHTWANDELING
Georganiseerd door Vrienden van de Heemtuin.
Genieten van ons prachtig natuurgebied in het donker. Na afloop is er de mogelijkheid tot gezellig napraten on-der het genot van een kop warme chocolademelk bij het kampvuur. De wan- deling start om 19.30 uur op het terras van De Heemtuin Muntendam. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis! Komt u meegenieten van de nacht???

Reactie toevoegen