Hollands eten bij ‘De Gouden Zon’

In het prachtige 17e eeuwse pand aan de Noorderstraat 323 te Sappemeer kunt u genieten van de authentieke klassieke Hollandse keuken met grootmoeders recepten. Alle gerechten en salades worden vers bereid en er wordt zeker rekening gehouden met uw specifieke wensen. Hierdoor kent het restaurant een grote groep vaste gasten. Dit is de tijd van het jaar dat u weer wildgerechten kunt bestellen. Veel mensen denken dat het een Chinees restaurant is, maar bami of nasi staan hier zeker niet op het menu.
Hollands eten bij ‘De Gouden Zon’
Het is één van de weinige echte familiebedrijven in de horeca. De huidige eigenaars Margret en Dennis Verbeij heb- ben het restaurant overgenomen van Margret haar ouders. Zij leerde dus al heel vroeg de fijne kneepjes van het vak. ‘Koken is zo heerlijk om te doen’, aldus Margret.
U kunt gewoon binnen stappen om individueel of met een aantal mensen te eten. In het weekend is reserveren slim. Daarnaast kunt u hier bruiloften en partijen vieren (hiervoor worden op verzoek heerlijke en prachtig uitziende koude en warme buffetten gemaakt). Ook bezorgt het restaurant over- werkmaaltijden bij bedrijven. Kortom wilt u goed Nederlands eten dan is een bezoekje aan ‘De Gouden Zon’ voor u zeker de moeite waard. 
Hollands eten bij ‘De Gouden Zon’

Reactie toevoegen