20 Jaar ervaring in makelaarswereld

Het is in oktober precies 20 jaar dat ik, Rita Feenstra, werkzaam ben in de makelaardij. Begonnen in Meeden op ons huisadres. In 1998 ging ik met kantoor van mijn huisadres, Lindenlaan 35, naar het Museumplein in Veendam. Daar heb ik samen, met een aantal zelfstandig werkende collegae, de makelaardij voortgezet. Zelf houd ik mij bezig met de particuliere woningmarkt, zowel aankoop als verkoop. Sinds 2001 is mijn man, Wiebe, ook werkzaam in het bedrijf. Hij houdt zich bezig met de bedrijvenmarkt, projecten en de beleggings- objecten. Voor taxaties, hypotheken en verzekeringen, werken we nauw samen met gespecialiseerde collegae in de gemeente Menterwolde.
Door een verandering van de markt, opkomst van internet en digitale mogelijkheden, veranderde er veel binnen de branche. Nieuwe relaties kwamen niet meer op kantoor om voor ons aanbod “briefjes” van woningen te halen, maar u vond ons op het internet.
Onze vrienden, kennissen en bestaande relaties verwezen hun relaties weer door naar ons. Hierdoor was het niet meer noodzakelijk om vanuit een winkel in het centrum van Veendam te functioneren. Sinds 1 april 2008 is dus het kantoor wederom verhuisd, terug naar ons huisadres in Meeden. We houden nu kantoor op de bovenverdieping van onze woning.
Heeft u plannen? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar en werken op momenten dat het u past. Onze waardebepaling voor uw woning is, net als altijd, gratis!
Daar wij ons 20 jarig jubileum vieren bieden wij tot eind dit jaar alle nieuwe opdrachtgevers 20% korting op onze reguliere courtage.
Neem geheel vrijblijvend met ons contact op voor een adviesgesprek. Wij komen uiteraard ook gaarne op uitnodiging bij u thuis, om het e.e.a. uiteen te zetten wat wij voor u kunnen betekenen.

Rita en Wiebe Feenstra

Reactie toevoegen