CONTRA EXPERTISE is uw GOED RECHT

Gaswinning veroorzaakt bodembewegingen. In 1986 werd na een aardbeving in Assen, met een magnitude van 3.0 (door geoloog M. van der Sluis) voor het eerst verband gelegd tussen de gaswinning en aardbevingen. Het heeft echter lange tijd geduurd, tot 1993, voordat de NAM het verband heeft willen erkennen. We zien de gevolgen dan ook dagelijks terug in de gebouwen om ons heen, herstelde scheuren, aannemers die scheuren herstellen enz.enz.  
“Wij zullen ons eerst aan u voorstellen, wij zijn SeiNN een nieuw contra-expertise bureau die voor uw belangen opkomt. We hebben ruime ervaring als schade inspecteurs en willen als onafhankelijke partij voor uw belangen opkomen. Wij hebben als standpunt CONTRA EXPERTISE is uw GOED RECHT.” 
 
Hieronder een voorbeeld:
Stel u heeft melding gedaan bij het CVW. U meldt scheuren in binnen- en buitenmuren. De inspecteur van het expertise bureau is langs geweest, hij maakte foto’s praat over zetting en krimp en na een kop koffie is hij weer vertrokken. Tot uw verbazing krijgt u korte tijd na het bezoek, het schaderapport van het CVW met alleen maar C-schade. Alle schade is afgewezen. Termen als zetting vanuit de fundering, werking spatkrachten, thermische uitzetting, krimp en uitzet komen veelvuldig voor in uw rapport. U bent het oneens met de inspecteur en het schaderapport.
Maar wat nu? Hoe verder.? Contra-expertise is uw goed recht. Het is kosteloos (gratis) en wordt door het CVW betaald. Het kost u niets u hoeft ook niets voor te schieten. (U heeft ook recht op contra-expertise als u het (deels) niet eens bent met schade, schadeoorzaken, herstelmethode of schadebedrag dit kunnen dus ook A of B schaden zijn.) CVW stelt wel een paar voorwaarden. U denkt, ja hoor, nu komt het addertje onder het gras; die is er niet. Er is wel 1 belangrijke voorwaarde, u moet uw aanvraag contra-expertise  binnen 6 weken na ontvangst van het definitieve inspectierapport indienen bij het CVW. Overige voorwaarden vindt u op onze website www.seinn.nl met een link naar het CVW.
 
“Wij als SeiNN, staan u graag bij,  als onafhankelijk deskundige in het gehele schade-afhandelingsproces. Wij komen op voor uw belangen. Wilt u meer informatie? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen? Kijk op onze website en vul het contactformulier in of stuur een mail, dan nemen we z.s.m. contact met u op. Natuurlijk mag u ook bellen of langskomen.” 

Reactie toevoegen