Kleed je sterk deze herfst

MaXima Veendam is weer begonnen. Dat is ieder jaar opnieuw iets om naar uit te kijken: een fijne warme outfit om je dame of heer in te voelen. De toeloop is direct al groot, maar nog niet groot genoeg. Weet u dat nog maar 20% van de mensen met een minimaal budget bij MaXima komt shoppen? Dat zouden er meer kunnen zijn. Dus minima: trek de stoute schoenen aan, geen pyjamadagen meer deze herfst, kom vintageschatgraven en doe jezelf niet langer tekort.
Waarom? Het is belangrijk om bij armoede, ziekte of tegenslag jezelf mooi te maken. Je wordt er niet rijker of beter van, maar je voelt je wel beter. Een waardiger mens. Je beweegt anders, kijkt anders, voelt anders en staat meer rechtop als je kleding draagt die je niet bevestigt in je zorgelijke bestaan. En: men reageert anders op je. Wij geloven in de kracht van lekker zittende elegantie. Wij zijn MaXima, de mooimakers bij uitstek. Beneden Verlaat 79 Veendam, tel. 0598-750602
Voor wie niet tot de doelgroep hoort hebben wij ook een tip: een duurzame. De wens steeds iets nieuws te kopen wordt constant aangewakkerd. Het resultaat: overvolle kasten en een overschot aan kleding en schoenen. Daarvoor weten wij een oplossing: aan Maxima geven. En voor het milieu is het minder schadelijk.
Deel uitmaken van onze mooie organisatie? We zoeken nog nieuwe bestuursleden met een sociaal hart die van aanpakken houden. Geen vergadertijgers.

Reactie toevoegen