Spelweek Muntendam!

De spelweek in Muntendam wordt dit jaar gehouden van 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2016 en is voor de basisschool leerlingen die woonachtig zijn in Muntendam. De spelweek vindt plaats op het terrein van de ijsbaan aan de Zuiderstraat te Muntendam. 

Wil je ook graag meedoen, geef je voor de volgende activiteiten dan zo spoedig mogelijk op:
  • Busdag naar Slagharen,; leeftijd: basisschool. De kosten moeten bij opgave worden voldaan. Geef je snel op want anders is de bus vol.
    Men kan zich voor de busreis opgeven bij Henny Lamain, Kleine Venne 2, Muntendam t/m maandag 22 augustus. Na deze datum bestaat de mogelijkheid niet meer om je op te geven.
  • Heemtuin; het Mammoetpad, begeleiding gezocht, doe stevige schoenen aan en kleren die ook vies mogen worden.
  • Fietstocht; opgave bij de ijsbaan, leeftijd vanaf 9 jaar.
  • Slapen; opgave bij de ijsbaan. De kinderen dienen zelf voor tenten te zorgen, anders kun je niet blijven logeren. Je kunt eventueel met een vriendje of vriendinnetje.
  • Dropping; opgave bij de ijsbaan, leeftijd vanaf 9 jaar. Lange broek+ stevige schoenen aan.
  • Midgetgolf; opgave via het formulier of op de ijsbaan. Is ook geschikt voor kinderen zonder zwemdiploma. Graag hulp van de ouders i.v.m. vervoer.
  • Kanoën; de leeftijd is vastgesteld door de kanovereniging op 9 jaar. Bij deelname is een zwemdiploma verplicht. Iedereen gaat op de fiets naar de kanovereniging.
Men kan zich voor alle activiteiten opgeven bij Henny Lamain, Kleine Venne 2, Muntendam t/m maandag 22 augustus. Na deze datum bestaat de mogelijkheid dat je je niet meer kunt opgeven omdat er geen plek meer is.
Na het Midgetgolf en kanoën gaan we terug naar de ijsbaan om te barbecuen. Hier kun je je ook voor opgeven.
Komen jullie ook? Het wordt vast weer super leuk!

Reactie toevoegen