Het is bijna zover!

Nog 2 weken te gaan ... en dan barst het feest weer los. De Feestweek Zuidbroek, “Het mooiste feest van het Noorden” van 15 tot en met 19 juni. Naast tal van artiesten, bands en DJ’s, ook activiteiten als klaverjassen, sjoelen, een viswedstrijd voor de jeugd, de 3-daagse fietstocht, maar ook op de woensdagmiddag een Pannakooi op de jaarmarkt. Of wat te denken van een tafelverkoop in de tent op de zondagmiddag. 

Voor zowel de jaarmarkt als ook voor de tafelverkoop kan iedereen die iets te koop heeft zich opgeven. Zie de advertentie elders in de Tussenklappen hoe men hiervoor te werk moet gaan. 
Wie wil weten wat er zoal en wan-neer er iets te doen is, kan kijken op de site van de V.v.V. Zuidbroek, www.vvvzuidbroek.nl.
Hier kan men ook de kaarten online bestellen, dit kan men tevens op de site van eventics, www.eventics.nl. 
De kreet “Het mooiste feest van het Noorden” is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het bestuur doet er alles aan om het elk jaar weer aantrekkelijker te ma-ken. Veranderingen, maar vooral verbeteringen en goed luisteren naar hetgeen het publiek graag wil heeft ook dit jaar weer geresulteerd in een programma waar we met gepaste trots van durven te zeggen “Het mooiste feest” van juist ja .... “het Noorden”. 
De voorbereidingen ver-gen nogal wat tijd, soms stress, spanning en gezonde discussie. Maar 2 weken voor aanvang van de feestweek is alles onder controle en heeft het bestuur het weer aangedurfd om in hun mooiste feest-outfit op de foto te gaan. Het resultaat ziet u hier.
Wijde pijpen en rijk gedecoreerde overhemden, een vette knipoog naar wat er zoal te wachten staat op de vrijdagavond. Er is dit jaar gekozen voor een ABBA-DABADOELAFEEST. De coverband ABBA-FEVER zal deze avond de mooiste nummers brengen van één van de succesvolste formaties ooit, ABBA. Hierbij nodigen wij dan ook iedereen uit om in gepaste kleding naar de tent te komen. En zoals we gewend zijn van de vorige jaren zullen er weer een 3-tal BBQ-party’s verloot worden onder hen die zich het mooist hebben uitgedost. 
 
Ook de rest van het programma is zeker de moeite waard. Wie het niet wil missen kan zoals aangegeven de kaarten online bestellen. Ze zijn ook gewoon te koop bij de bekende voorverkoop adressen, Kapsalon Gré Rijskamp, Kapsalon Cindy’s Hairstyle en Hotel Hulsebos, allen te Zuidbroek. 
 
Mis het niet, 
“Het mooiste feest van het Noorden”, 
de V.v.V. feestweek Zuidbroek.

Reactie toevoegen