‘Lekker Noordbroek’

Mobiele keukens, lekker eten, goede wijn en sfeervolle muziek. Op zaterdag 28- en zondag 29 mei is het voor even gedaan met de rust in Noordbroek. ‘Lekkere Buren’ Meinardi en Jos Beeres organiseren het eerste Food Truck festival in de regio. Een gezellig dagje uit voor de hele familie.
“Aandacht voor Noordbroek als culinaire hotspot is goed voor het hele dorp. We hebben hier veel telers en leveranciers van topproducten bij elkaar en met een gezellig en lekker evenement zetten we dat graag op de kaart”, aldus Wietze Snaak, één van de organisatoren van het evenement. 
Lekker Noordbroek is opgezet voor het hele gezin, met speciaal ‘lekkers en vermaak’ voor de kinderen. De betere Food Trucks staan opgesteld; Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van lekkere hamburgers, oesterzwam bitterballen, ver- se frieten, boeren ijsjes, Churros, typische streekproducten, heerlijke aardbeien en veel meer. Er zijn kookdemonstraties, een springkussen en vermaak voor jong en oud en uiteraard mag er op het terrein van Jos Beeres Wijnkoperij geen uitgebreide wijnproeverij ontbreken; Voor Lekker Noordbroek laten ze zelfs wijnmakers uit Frankrijk en Italië overkomen! Het hele terrein aan de Zuiderstraat 28 wordt omgetoverd tot één groot culinair terras mét Live muziek. 
 
“Lekker Noordbroek is op 28 en 29 mei.  We starten beide dagen om 11.00 uur en het feest gaat door tot ’s avonds 22.00 uur. De entree is gratis.” 
Alvast een voorproefje? Op zaterdag 21 mei bent u van harte welkom om alvast te komen proeven. Er zijn burgers, lekkere wijn en heerlijke aardbeien om uit te proberen. Wees welkom tussen 13.00 en 16.00uur.

Reactie toevoegen