Het aftellen is begonnen

Nog even en dan is het weer zover. V.v.V Zuidbroek, de vereniging die al sinds jaar en dag “Het Mooiste Feest Van Het Noorden” organiseert, gooit de tent weer open. Van 15 tot en met 19 juni is het weer één en al gezelligheid, feest, zang, muziek, ontmoeting en alles wat er bij een feestweek komt kijken. Binnenkort zullen we het programma in zijn geheel in deze krant publiceren. Wil je nu reeds weten wat er zoal op het programma staat, kijk dan even op onze site www.vvvzuidbroek.nl. Tevens is het mogelijk dat je hier de toegangskaarten online kunt bestellen (zie ook de advertentie elders in deze krant).
Wij houden van veranderen maar vooral ook van verbeteren. We gaan daarom dit jaar van start met een heuse jaarmarkt op de woensdag. Deze zal tot in de avond gehouden worden in de straten rondom de feesttent. Tijdens de jaarmarkt hebben we speciaal voor de jeugd een heuse “Pannakooi”. Deze wordt ons ter beschikking gesteld door Huis Verzekeringen en Hypotheken te Zuidbroek.
Tijdens de 5 muziekavonden komen er talloze artiesten, bands en DJ’s het podium betreden. Namen als Johan Veugelers, Lucas en Gea, DJ Stefan Leur, Glamourama komen langs. Maar ook Jannes, André Hazes JR, ABBA Fever en natuurlijk Beethoven zijn weer van de partij. Wat ook nieuw is, is dat we op de zondagmiddag een geheel gratis toegankelijke middag hebben met muziek en zang van o.a. Christiaan Hulsebos en zangeres Rika. DJ Henk, wie kent hem niet, zal op zijn eigen manier deze middag presenteren. Zelfs een heuse kwis zal niet ontbreken. De kennis van een ieder, maar in het bijzonder de senioren onder ons, zal op een hilarische wijze getest worden. We hebben genoeg meubilair om het geheel heel gezellig in te richten. Kom gerust, het kost u niets.....
 
Binnenkort meer over de Feestweek van de V.v.V. Zuidbroek.
 
“HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”

Reactie toevoegen