Kasten volledig op maat

Multimate Siddeburen heeft uitgebreid met een nieuwe lijn kasten van Garobe. De klant kan zijn eigen kast ontwerpen en deze wordt volledig op maat gemaakt. Er is keus uit diverse stijlen, van klassiek, landelijk tot modern. Voor elk interieur is een passende kast leverbaar.  “Onze maatwerkproducten zijn een belangrijke aanvulling op ons assortiment” verteld Boonstra van Multimate Siddeburen. 
Garobe heeft verschillende kastvormen, ook voor onder schuine kappen, met glas, gladde en paneeldeuren en kasten met aluminium profiel. De profielen en panelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, eventueel met houtnerfstructuur. Het glas is leverbaar in gekleurd of als spiegel. 
 
Oplossingen
We hebben een oplossing voor alle kastproblemen en we hebben ontwerpen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Naast onze kasten hebben we ook complete kastinrichtingen. Dit is ook maatwerk voor elk opbergprobleem. 
 
Werkwijze
Wanneer u in de showroom komt kijken kunnen we u alvast een indruk geven van de vele mogelijkheden in kleuren en deur-stijlen. Daarna komen we geheel vrijblijvend bij u langs om de kast in te meten. “Past het u overdag niet om langs te komen? Geen probleem wij maken voor u een afspraak in de avonduren”, geeft Boonstra aan. Aan de hand van de gegevens ma-ken we een vrijblijvende prijsopgave. En bij opdracht wordt de kast thuisbezorgd en gemonteerd door ons montageteam. 
 
Actie
Als openingsactie wordt elke kast gratis geplaatst. Deze actie is geldig tot 31 mei 2016.
We zien u graag bij Multimate aan de Hoofdweg 99a in Siddeburen. 

Reactie toevoegen