Afval gedumpt in Zuidbroek

De gemeente Menterwolde heeft afgelopen vrijdagmiddag illegaal gedumpt afval opgeruimd. De gemeente vraagt uw hulp om illegale afvaldumping te voorkomen. Aan de parallelweg (voorbij Hotel Van der Valk richting Sappemeer) is in het Paasweekend een behoorlijke stapel afval langs de weg gedumpt. Het illegaal storten van afval lijkt slordig en is een overtreding.

Om de gemeente schoon en leefbaar te houden willen we het illegaal storten van afval tegen gaan. Hierbij hebben we uw hulp nodig! 
Ziet u dat er ergens op een illegale manier afval wordt gedumpt, dan kunt u direct contact opnemen met de gemeente. Op werkdagen kunt u tussen 08.00 uur en 16.00 uur bellen naar: 0598-658888.
Bij spoedgevallen* na 16.00 uur kunt u bellen naar: 06-55763509. *Met spoedgevallen wordt bedoeld, zaken die gevaar voor de omgeving kunnen opleveren. Voorbeelden in deze situatie: o.a. gedumpt gevaarlijk afval (kca) of een storting die de verkeersveiligheid belemmerd.
 
Illegaal dumpen van afval is een omvangrijke bron van vervuiling die iedereen stoort om van de woon-, werk- en leefomgeving te kunnen genieten. Laat de gemeente schoon en maak geen dump plaats van onze natuur! Afval hoort in de afvalbak!

Reactie toevoegen