23e Meedener feestweek

Op zaterdag 28 mei aanstaande staat de opening gepland voor de 23e Meedener feestweek. Op deze avond zal muzikaal goed worden uitgepakt middels The Clarks en PPM Band. Voor de echte muziekliefhebber is het zeer zeker een aanrader om tijdig aanwezig te zijn.
De oude rockers van The Clarks zullen precies om 20.30 uur het podium betreden. Voor bezoekers die voor 20.30 uur binnen zijn heeft de organisaties iets extra’s in petto!! Dus kom allen tijdig naar het dorpshuis.
 
The Clarks zijn niet geheel onbekend in Meeden reeds in 2005 en 2006 speelden zij tijdens de bekende sixties-festivals in een kolkend en uitverkochte dorpshuis. In 2009 kwamen de Clarks nogmaals naar Meeden en speelden op het manifestatieterrein aan de Zevenwoldsterweg. De feesttent was toen knap vol tijdens een rondje sixties met o.a. The Clarks, Al drie decennia lang behoort deze band tot de absolute covertop van de wereld. Met ruim 500 nummers uit de jaren ’60 en ’70 doen ze de oude tijden van rock en roll, classic rock en beats herleven.
 
De zaterdagavond wordt evenals vorig jaar afgesloten met partyband PPM. Vorig jaar speelde deze band voor veel te weinig mensen. De band moest en zou een herkansing hebben in een vol dorpshuis te Meeden, zo was de gedachte van Stichting Metmans en het wel aanwezige publiek. Dit is de ideale band voor elk gezellig groot of klein feest. Als een kameleon kan PPM band zich aanpassen aan publiek en omstandigheden. De nieuw- ste hits, de beste (rock) classics en de meest hilarische feestmuziek komen in sneltreinvaart voorbij. PPM is geen trend- volger, maar een trendsetter. Zij kopiëren dus geen andere bands maar hebben een unieke eigen stijl die zich kenmerkt door kwaliteit/humor en zeer (zéér!) inventieve medleys. Al met al zoals u uit bovenstaande kunt opmaken een aanrader om op zaterdag 28 mei aanstaande absoluut tijdig aanwezig te zijn in Meeden. De voorverkoop voor bovengenoemde avond is reeds gestart. 

Reactie toevoegen