Succesvol afvallen

Het einde van het jaar nadert. Voor veel mensen is dit de tijd om de balans van het leven weer op te maken. Wat zou je volgend jaar anders willen doen? 
Grote kans dat afvallen op het lijstje met goede voornemens voor 2016 staat. Hoe zorg je ervoor dat dit je gaat lukken komend jaar? Misschien dat de cursus Afvallen van Fysiotherapie Menterwolde je daarbij kan helpen.
Samen met sportinstructeurs wordt een beweegprogramma opgesteld om je persoonlijke doelen te halen. De cursus Afvallen is een cursus, waarbij een combinatie wordt gemaakt van (2 x per week) fitnessen en bewust leren eten en veranderen van de leefstijl. Er hoeven geen specifieke diëten gevolgd te worden. De cursus duurt 3 maanden, waarbij de trainingen op maandag- en donderdagavond zijn. Via nieuwsbrieven krijg je tips, trucs en oefeningen om je doel te bereiken.
In december 2015 is de laatste cursus met succes afgesloten. De 4 deelnemers waren samen 27 kg afgevallen en kijken dan ook terug op een positief resultaat. Ze zijn zelfs zo enthousiast dat ze volgend jaar doorgaan!
Heb jij ook het goede voornemen om wat kilo’s kwijt te raken? Geef je dan nu op voor de nieuwe cursus Afvallen! De start is op maandagavond 4 januari in de trainingszaal van Fysiotherapie Menterwolde in De Menterne, te Muntendam. 
Opgave via email: info@fysiotherapiementerwolde.nl of telefonisch: tel. 0598-453535.

Reactie toevoegen