de reis van hun leven!

De avond wordt geopend door de voorzittend meester van de A.G. Wildervanck loge, Henk Haan. Hij verwelkomt allen, waaronder de beide winnaars met hun ouders, wethouder Hammenga van Veendam en de DGGM Roel van Dijk.
Vervolgens neemt Koos van der Span de leiding van de avond over.  Na enkele mededelingen geeft hij het woord aan Valerie Oosterom en Marieke Klijnstra, de winnaars van deze reis. Ze vertellen over hun belevenissen en alle plaatsen die ze hebben bezocht, samen met een hele groep andere leerlingen uit de VS, Canada en Europa.
Het hoogtepunt was het bezoek aan het gebouw van de Verenigde Naties, maar ook de bezoeken aan Washington, New York, Ottawa en de Niagarawatervallen vielen in de smaak. Bovenal was het interessant om in zo’n internationaal gezelschap contacten te leggen en vrienden te maken. Ook de ervaren gastvrijheid van Odd Fellow loges in bezochte plaatsen heeft grote indruk gemaakt. Niet voor niets was de titel van het reisverslag van Valerie en Marieke: de reis van ons leven.
Alle aanwezigen hebben genoten van de bevlogen en enthousiaste manier, waarop de beide dames hun verhaal hebben verteld. 
Inmiddels is de Commissie Odd Fellows Jeugdprijs begonnen met de voorbereidingen voor de komende competitie. Op vrijdagavond 4 maart 2016 zal de finale hiervan plaats vinden in borg Welgelegen.

Reactie toevoegen