Cailian Middel wint Halloween-disco

Afgelopen vrijdag 23 oktober werd er door de Stichting Jeugdwerkgroep Muntendam een Halloween-disco georganiseerd waarbij de kinderen verkleed mochten komen. Dit was bedoeld voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Zo ongeveer 60 kinderen hadden het prima naar hun zin, waarvan de meeste kinderen verkleed kwamen. Zo schitterden de kinderen als prinses, spook, beul, jonkvrouw, skelet, vampier, heks en nog veel meer. Het was een kleurrijk gezelschap.  De kinderen vermaakten zich op de dansvloer terwijl de muziek verzorgd werd door de dj’s Tim en Martin in de kelder van Dorpshuis ‘De Menterne’ te Muntendam.

Ook was er  nog een prijs uitreiking voor degene die het origineelste verkleed ging! Een onpartijdige jury kwam langs bij de disco om de leukste Halloween discogangers eruit te zoeken.
Harma Haan en Rudi (beheerder en werknemer van De Menterne) waren de jury. Deze wezen Cailian Middel aan als mooiste verkleed, Cailian ging verkleed als een rood duiveltje. Op de 2e plaats Silvana Beumer met een glittercapepak en Quinten Bakker als spiderman op respectievelijk de 2e en 3e origineelst verklede discoganger aan en onderstaande kinderen door de jeugdwerkgroep beloond met een prijs die werd uitgereikt door Henny Lamain!

Reactie toevoegen