1 Jaar de Pannenman

Het is alweer een jaar geleden dat het eethuisje haar deuren opende. “Het was een moeilijke start. In het begin kwamen er dagelijks zo’n 90 bestellingen in een paar uur tijd en dat was niet te behappen”, aldus eigenaar Robert Kuperus.
“Het heeft een tijdje geduurd om een goed systeem te vinden om iedereen snel te bedienen en ook om de juiste mensen te vinden. Nu zijn er drie vaste krachten en gaat alles naar wens. Vanaf april gaat het steeds beter. Het is nu een goed draaiende zaak met ruim genoeg klandizie. Ook steeds meer personeel van bedrijven bestellen lunch of komen lunchen. Chefkoks hebben zich bemoeid met de plates en salades en wacht- en bezorgtijden zijn veel korter. Nu zijn we gericht op klantvriendelijkheid. U ontvangt bijv. altijd een gratis kopje koffie, thee of chocolademelk tijdens het wachten op uw bestelling of wanneer u in de zaak eet.”
Kinderen ontvangen altijd een gratis wilde beesten figuur bij een kindermenu box. In de ‘feestweek’ van donderdag 22 t/m dinsdag 27 oktober wordt het éénjarig bestaan gevierd met het afprijzen van een flink aantal snackproducten naar € 1,00. Voor de kinderen staat er dan ook een grabbelton klaar. Dus komt allen.

Reactie toevoegen