Vrijwilligersavond 20 november

Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale in samenwerking met de Gemeente Menterwolde weer een bedankactie voor vrijwilligers, dit jaar voor het eerst ook open voor mantelzorgers.
Het Dorpshuis in Meeden is het toneel van de vierde Vrijwilligersavond waar dit jaar ook de eerste Gemeentelijke Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt.
“We zijn heel blij dat de gemeente dit jaar weer graag haar waardering wil tonen voor vrijwilligers en dit jaar ook mantelzorgers!” aldus Hanita Beumkes van de Vrijwilligerscentrale. “Met veel plezier en trots kunnen we aankondigen dat dit jaar De Troebadoers een optreden komen verzorgen. De Gronings talige zangers Edwin Jongedijk, Jan Henk de Groot en Alex Vissering, toeren door de provincie en zijn momenteel heel populair.” De vierde Vrijwilligersavond vindt dit jaar plaats in Meeden, als vierde dorp in de rij. “De avond op 20 november wordt dit jaar extra bijzonder omdat de eerste Gemeentelijke Vrijwilligersprijs uitgereikt zal worden.. Organisaties kunnen zich aanmelden om hiervoor in aanmerking te komen en een commissie bestaande uit inwoners van de gemeente zal een keuze maken wie de prijs wint.” Meer over deelname aan deze wedstrijd volgt in de volgende Tussenklappen.

Vrije toegangskaarten voor de Vrijwilligersavond kunnen worden besteld via email vrijwilligerscentrale|@live.nl of telefonisch via 0598-364900. Voorwaarde is dat u aangesloten bent bij een organisatie waar u vrijwilligerswerk doet of geregistreerd mantelzorger bent.

Reactie toevoegen