RelaxKids nu ook in het noorden

Ik ben Mirja Stuivenberg. Na 17 jaar in het onderwijs te hebben gestaan, heb ik de stap mogen nemen om RelaxKids coach te worden. Deze weg ben ik ingegaan, omdat ik in het onderwijs zag dat sommige kinderen zich moeilijk kunnen ontspannen in bepaalde situaties.
RelaxKids is in 2001 opgezet door Marneta Viegas die een daling zag in het concentratievermogen en gedrag van kinderen. Zij zag een oplossing in het ontwikkelen van vaardigheden om te ontspannen bij kinderen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een gestructureerd programma.
De RelaxKids lessen bestaan uit een 7-stappen systeem waardoor kinderen leren zich rustig, gefocust en ontspannen te voelen. Lessen bestaan uit dans en beweging, drama en ontspanningsspel, stretching, onderlinge kindermassage, ademhalingsoefeningen, mindfulness en visualisaties.
De lessen zijn geschikt voor iedereen. Elke week gaan we op een nieuw magisch avontuur!
Ik bied de volgende lessen aan; Little Stars voor 2 tot 4 jaar, Magische avonturen voor 5 t/m 11 jaar en Chill Skills lessen voor 12 jaar en ouder.
De lessen worden gegeven in een serie van 8 weken. Ik prefereer kleine groepjes van 4 kinderen zodat ik elk kind de aandacht kan geven die hij/zij verdient.
Tevens zou ik iets kunnen betekenen voor groepen en/of leerkrachten in het basisonderwijs, peuterspeelzalen en kinderopvang.
 
Voor meer informatie:www.relaxkids.com / mirjastuivenberg

Reactie toevoegen