Kinderboekenweek in het Leespunt

Ilse Vazel (8)  presenteert haar boekje. Op woensdagmiddag 14 oktober was het druk in het Leespunt te Muntendam. De Vrijwilligers van Muntendamse boeken uitleen organiseerden in het kader van de Kinderboekenweek een kindermiddag waarbij een jonge schrijfster haar eerste boekje presenteerde voor een publiek van meer dan 40 mensen. 
“Toen Iris voor de zomer haar zelf geschreven boekje kwam laten zien, hebben we meteen bedacht dat het superleuk zou zijn als ze het zelf zou presenteren, net als een echte schrijfster. Maar dan eentje van maar 8 jaar, dat is toch geweldig!”, zegt Marianne de Veen. “Voor alle kinderen was er een exemplaar.” Er waren zoveel mensen! “Er waren kinderen uit mijn klas en hun papa’s en mama’s”, vertelt Iris trots. “Het spannendste was dat RTV Noord er was om te filmen. Maar gelukkig ging alles heel goed.”
Na afloop zette Iris haar naam in alle boekjes en ging heel tevreden naar huis met een boek uit Het Leespunt dat ze als cadeau namens de vrijwilligers uit mocht kiezen.

Reactie toevoegen