Verlies en gelijkspel

Zondag 18 oktober 2015 heeft het team dat uitkomt in de 2e klasse U19 regio Noord haar eerste thuiswedstrijd tegen de Racketeers uit Emmen met 3-5 verloren. 
Het team kon helaas niet in de vaste opstelling spelen en heeft in overleg met spelers en bestuur besloten om in deze wedstrijd een beroep te doen op Ricardo Pot die normaal uitkomt in de 3e klasse U13 om toch met een compleet team deze wedstrijd te kunnen spelen. Helaas was voor Dropshot’74 de tegenstander een maatje te groot gezien de uitslagen. Alleen Desney Boekholt en Angelique Greven wisten de drie punten binnen te halen in de enkels en de dubbel. Met deze uitslag staat Dropshot’74 voorlopig nog op een tweede plaats en zal het team op 7 november spelen tegen BC Oldemarkt. Wil men de aansluiting houden bij de top drie dan zal men deze wedstrijd moeten winnen.
In de 3e klasse speelde het team tegen BC Drachten en heeft deze gelijk gespeeld met 4-4. Een uitslag die Dropshot’74 enigszins heeft verrast omdat Drachten de eerste twee wedstrijden had gewonnen tegen vrij sterke teams in deze poule. In de dubbel waren Mina Kuiper en Collin Lukkien te sterk voor Quinten Annema en Kevin Bijlstra. Eveneens  in de enkels hebben beide spelers voor de punten gezorgd. In de laatste dubbel zorgden Lars Kuiper en Collin Lukkien voor het laatste punt waardoor uiteindelijk de punten werden gedeeld. Ondanks het gelijk spel blijft het team onderaan staan in de poule maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.
Volgende wedstrijd wordt op 1 november gespeeld uit tegen BC Assen.

Reactie toevoegen