Appels plukken

Het is weer oogsttijd in de boomgaard. Dankzij het zonnige weer van de afgelopen weken krijgen de appels een mooie rode kleur, waardoor ze ook lekker op smaak komen. De appel- en peren oogst is weer volop aan de gang. Bij Fruitbedrijf Bosschaart in Noordbroek kunt u zelf uw appels plukken. Op zaterdag 17 en 24 oktober bent u van harte welkom. Wat is er lekkerder dan eigen geplukte appels?! 
Appels voor de hand maar ook om te stoven of mee te bakken. Naast het zelfplukken kunt u ook in onze Plattelandswinkel terecht. In de winkel vindt u diverse soorten appels, hand- en stoofperen. Daarnaast vindt u er heerlijke fruitsappen, peulvruchten, aardappels, uien en houdbare groente. Op ons bedrijf telen we naast appels en peren, ook kersen en pruimen. Het kersenseizoen is in juli, het pruimenseizoen begint in augustus en loopt soms door tot half september. Al deze producten worden vers verkocht in de winkel of verwerkt tot jam, gelei en zelfs geweckt. De zelfverwerkte producten worden verkocht onder de naam Grunneger Heerlyckheid. Ook vindt u in de winkel zelfgemaakte Poffert in een weckpot, even opwarmen en u zet in een handomdraai Poffert op tafel of bij de koffie. 
 
De winkel is open op dinsdag en donderdag van 13.00-17.00 uur en op zaterdag van 09.00-15.00 uur. U bent welkom op Pastorieweg 16 te Noordbroek. 

Reactie toevoegen