WP150; nog één jaar!

Op donderdagavond 15 oktober 2015 komen (oud-)leerlingen en medewerkers naar Winkler Prins om te brainstormen over de invulling van het programma op 15 oktober 2016. Dan bestaat Winkler Prins 150 jaar.

Reünie commissie 
De groep is uitgenodigd om te klankborden en een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de reünie-dag zelf en voor het avondfeest over één jaar. Het motto is: een feest door en voor oud-WP-ers! Heeft u nog goede ideeën? Kom ook! Of reageer via de Facebookpagina van WP150 of via info@wp150.nl. Op die manier hoopt de organisatie van WP150 een onvergetelijke dag te kunnen organiseren. 
 
Studiegenoten 
In de groep zitten ook twee oud-leerlingen van Winkler Prins, die elkaar weer gevonden hebben door de voorbereidingen van het 150 jarig bestaan. Lidia Vedder, communicatiemedewerkster van Winkler Prins, kreeg een reactie van Erika Pater op haar Facebookbericht over de WP. De twee kwamen weer in contact, na elkaar zo’n 20 jaar uit het oog te hebben verloren. Toen bleek dat Erika werkzaam was bij het Groningen Congres Bureau, kreeg de hernieuwde kennismaking zelfs een zakelijk vervolg. De twee leveren nu samen een bijdrage aan de organisatie van WP150. Samen hopen ze dan ook veel oud -jaargenoten te treffen op 15 oktober 2016. 
 
Groningen Congres Bureau
Het organiseren van een feestweek ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Winkler Prins is een enorme klus. De organisatie van WP150 heeft in het Groningen Congres Bureau een partner gevonden die hulp kan bieden bij de inschrijvingen en facturering voor de reünie, het opzetten van de website en het mee-organiseren tijdens de dag van de reünie. Het GCB heeft veel ervaring met dit soort grote evenementen. Het congresbureau uit Groningen wordt gerund door Mariska Pater, de zus van Erika en ook oud-leerling van Winkler Prins. 
 
Oud-WP-ers die mee willen brainstormen zijn van harte welkom op donderdagavond 15 oktober 2015 om 20.00 uur, locatie Raadsgildenlaan 1. 

Reactie toevoegen