Nieuw bij Beautysalon Erica!

Ik heb veel leuke en enthousiaste reacties gekregen op de vorige columns die ik heb geschreven in de Tussenklappen. Daarbij krijg ik veel vraag naar wat voor nieuwe producten er allemaal zijn in mijn salon. Welnu, dat wil ik deze keer graag met u doornemen. Er zijn 2 nieuwe producten van het merk DR.GRANDEL voor mensen die couperose hebben. Couperose zijn de fijne zichtbare adertjes op de wangen en de neus.
DR. GRANDEL biedt met COUPEROSE EXPERT twee speciale formules die rode vlekjes verminderen en het huidbeeld zichtbaar verbeteren. Het werkt tevens regenererend, maakt de bloedvaten sterker en stabiliseert de huidbarrière.
Daarnaast is er een nieuwe herfst en winter look van ARABESQUE. De nieuwe look geeft een duidelijk statement af: kijk allemaal naar mij!
Het gaat om de Illuminating Concealer, die zorgt voor een stralende oogzone en vormt de basis voor een perfecte oog make-up. De kleuren voor deze herfst en winter zijn metaalachtig glanzende tinten van ijs roze en cool grafiet in combinatie met mat ijsblauw. Daarnaast zijn de warme tinten crème met olijf en kaki als nieuwe mode kleuren beschikbaar. Exacte randen zijn dit jaar vereist, gebruik daarvoor een eyeliner. En natuurlijk een mooie mascara om de ogen extra te accentueren.
Ook nieuw van ARABESQUE is een LIP PRIME, deze voedt de lippen met aloe vera en verlengt de duur van de lippenstift. Niet nieuw, maar wel vernieuwd en verbeterd, de OOGSCHADUW BASIS. Uw oogschaduw zal hiermee echt de hele dag blijven zitten en zal niet in de plooitjes gaan zitten. Het zal u verbazen. Deze basis is vrij van
parfum en parabenen. Het is daarom ook geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.
Volgende keer ga ik het hebben over ‘verzorgt de winter door’ en cadeau tips voor de feestdagen.

Erica Hidding
Beautysalon Erica

Reactie toevoegen