OBS De Mieden in actie voor Jolan

“Wij zijn Tom, Hilko, Guusje, Janneke en Amber van de leerlingenraad van OBS De Mieden uit Meeden. Wij wilden namens de hele school graag iets bijdragen aan een goed doel.” “Toen hoorden wij over Stichting Zorg voor Jolan, Jolan is een jongetje van 2 bijna 3 jaar oud met de ergste vorm van kanker namelijk: neuroblastoomkanker. Die komt maar voor bij 25 mensen per jaar, over de hele wereld.
En dat vonden wij als leerlingenraad een heel goed doel. Nadat we het er over eens waren zijn we meteen aan de slag gegaan met een actie: sponsor zwemmen en sponsor rennen. Op 24 juni 2015 heb-ben wij met de hele school gezwommen en groep 1, 2 heeft op het veldje naast het zwembad gerend. Met de actie hebben we 463 euro opgehaald voor Stichting Zorg voor Jolan. Namens de school heeft de leerlingenraad een cheque gemaakt met het bedrag, het logo van stichting Zorg voor Jolan en het logo van de school. Die cheque heeft de leerlingenraad overhandigd aan de Stichting van Jolan namens de hele school.”
 
Marjon Loer en Gina Vermue van Stichting Zorg Voor Jolan luisteren aandachtig naar leerling Tom Moonen die uitleg geeft over de actie.

Reactie toevoegen