Winst en verlies voor Dropshot’74

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na de zomerstop is Dropshot’74 weer begonnen aan het badminton seizoen 2015-2016. Vorig jaar heeft het team gespeeld in de 2e klasse U17 regio Noord en is als derde geëindigd in de poule. Dit seizoen speelt hetzelfde team in de 2e klasse U19 regio noord en heeft de eerste uitwedstrijd met 1-7 gewonnen van Zuidhorn. 
De enigste game die verloren werd was de mix van Henrian de Vries met Danisha Boekholt tegen Janine Driesens met Thom Guichelaaruter waarin Dropshot’74 haar meerdere moest erkennen. Ook de game tussen Janine Driesens tegen Angelique Greven was een spannende game waarin de derde set doorslaggevend was voor Angelique Greven van Dropshot. Met deze uitslag staat het team in aanvang van het seizoen op de tweede plek.
Op de foto de spelers (achter links Desney Boekholt rechts Henrian de Vries links voor Danisha Boekholt rechts voor Angelique Greven – Reserve spelers Shari Jonker en Mike braam ontbreken op de foto) Ook het nieuwe team wat aangemeld is in de derde klasse onder de 13 voor de regio Noord kwam afgelopen zaterdag voor het eerst uit tegen BC Leeuwarden. Helaas is deze wedstrijd verloren met als eindstand 7-1. Ondanks de geflatteerde uitslag heeft dit team uitstekend gepresteerd en behoorlijk wat tegenstand geboden in de games en mogen de spelers best trots zijn. Vorig jaar waren dit nog spelers die deel uitmaakten van de 4e klasse wat ook de starterscompetitie wordt genoemd. Spelers deze dag waren Collin Lukkien, Lars Kuiper, Ricardo Pot en Thomas Coopmans. Zondag 18 oktober speelt het team in de 2e klasse thuis tegen de Racketeers uit Emmen en de 3e klasse speelt zondag 4 oktober de derby tegen SV Meteoor. (aanvang 10.00 uur in sporthal Ruitershorn)
 

Reactie toevoegen