Pinquin en Inktvis in actie

Afgelopen zaterdag 26 september vonder er twee wedstrijden plaats waar zwemmers van SG Inktvis de Pinquin aan mee hebben gedaan. De Masters hebben mee gedaan aan het eerste deel van het Zuiderzee circuit. Hiervoor gingen zij naar het 50 meter bad van Kampen. Margriet Pasma en Henk Slomp wonnen alle drie de afstanden (200m vrij, 100m rug en 50m vlinderslag) waar ze zich op hadden ingeschreven en Marco de Vries werd tweede op de 100meter rugcrawl. Heleen ten Have en Niels Willemsen vielen helaas net buiten de top drie, maar zwommen wel op alle afstanden een persoonlijk record.
In de Kalkwijck te Hoogezand vond de eerste thuiswedstrijd voor SG Inktvis de Pinquin plaats. Met een groep van 29 zwemmers waren wij de vereniging met het meeste aantal deelnemers. Deze wedstrijd was deel 2 van het 25/50m circuit. Hier worden alleen maar 25 en 50 meters gezwommen, deze gaan vrij snel achter elkaar door en het was voor de ploegleiding dan ook af en toe een heuse klus om iedereen op tijd bij het startblok te krijgen. Des al niet te min is ze dit goed gelukt en werd er door de zwemmers ook goed gezwommen.
Op de eerste afstand, de 50 meter vrije slag, waren medailles te behalen. Dit keer gingen er 9 medailes (3x Goud, 3x Zilver en 3x Brons) naar de zwemmers van SG Inktvis de Pinquin. Ook werden er weer veel persoonlijke records gezwommen. 
De wedstrijd was wel een klein beetje uitgelopen aan het einde, maar door een goede inzet van alle zwemmers, ouders en ploegleiding was het zwembad binnen de kortste keren weer helemaal aan kant gemaakt. 
Op de website van de verenigingen zijn de uitslagen te vinden en voor foto's kunt u een kijkje nemen op facebook.

Reactie toevoegen