Eénjarig bestaan gewichtsconsulente

“Succesvol afvallen begint met bewegen en de juiste voeding”, met deze kreet startte Miranda Westers uit Zuidbroek een jaar geleden als gewichtsconsulente. De uitspraak bleek niet uit de lucht gegrepen. Miranda heeft in de afgelopen maanden een aantal klanten begeleid bij het afvallen door bewegingsprogramma’s op te stellen, gecombineerd met de juiste en gezonde dagmenu’s.
“Veel mensen gaan de strijd tegen overtollige kilo’s aan, maar vaak lukt het hen niet alleen”, vertelt Miranda. “Als gewichtsconsulente weet ik hoe moeilijk het is om de knop om te zetten en voorgoed te kiezen voor een gezondere levensstijl. Daarom wil ik mensen daarbij ondersteunen en indien nodig de benodigde stok achter de deur voor hen zijn”. 
 
De sleutel tot succes is volgens Miranda een combinatie van gezond eten en bewegen en de juiste begeleiding. “In mijn praktijk begeleid ik mensen met persoonlijk voedings- en bewegingsadvies.” Daarnaast gaan ook een aantal klanten wekelijks naar Miranda voor een weegmoment. “Samen met mijn klanten maak ik een plan op maat, want iedere persoon is anders en heeft ook andere wensen”. Miranda geeft daarnaast ook Keep Fit Power lessen in samenwerking met SVO Zuidbroek. Bewegen is volgens Miranda niet alleen goed voor het lichaam, maar geeft ook meer energie en een fit gevoel. 
 
Miranda heeft in het afgelopen jaar ook een aantal bedrijven mogen verwelkomen als klant. “Zowel de werknemer als werkgever hebben baat bij een door mij opgesteld programma. Gezondheid is voor iedereen belangrijk en kan het ziekteverzuim terugdringen. Het betreft dan ook een win-win situatie”, vertelt Miranda. Gedurende een traject van enkele maanden begeleidt Miranda werknemers om de individuele persoonlijke doelstellingen te behalen. De resultaten mogen er zijn. Zo vielen vier medewerkers van een bedrijf samen bijvoorbeeld 27 kilo af in 7 maanden tijd en we gaan nog even door.  “ Het belangrijkste voor mij is niet alleen dat ze zoveel afvallen, maar vooral ook dat ze aangeven zich veel gezonder te voelen, een verbeterde conditie en ook minder hoofdpijn en andere klachten te hebben. Dat is echt waar ik het voor doe. Mensen leren gezonder te leven”, besluit Miranda.  
 
Wil jij meer informatie over hetgeen Miranda Westers voor jou kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. 

Reactie toevoegen