Open dag Dierenasiel

In het kader van Wereld Dierendag zet Dierenasiel Winschoten op zaterdag 3 oktober de deuren open voor geïnteresseerde dierenliefhebbers. De open dag is van 11.00 uur tot 16.00 uur en u bent van harte welkom om eens te kijken in ons asiel. Dit jaar is er speciale aandacht voor de vrijwilligers. Er is een stand van de Dierenbescherming waar u inlichtingen kunt krijgen over vrijwilligerswerk in het asiel en op de Dierenambulance.

Steun onze collecte, namens alle dieren bedankt!!! Er zijn vouchers te koop voor het laten chippen van uw huisdier voor € 20,00 in het Dierenasiel. Het chippen gebeurt op dinsdag 6 oktober 2015 van 14.30 uur tot 16.00 uur. U kunt hiervoor een afspraak maken op de open dag. Voor de kinderen is er een springkussen, een mooie kleurplaat, kijkdozen maken en brokjes raden, verder kan men lootjes kopen met leuke prijzen. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten.
Heeft u dekens, handdoeken, speeltjes o.i.d. die u niet meer gebruikt, neem deze dan mee tijdens uw bezoek. De honden en katten zijn er erg blij mee.

Reactie toevoegen