AQUA-fit

Al meer dan 20 jaar is de cursus AQUA–fysio van Fysiotherapie Menterwolde op de maandagmiddag en woensdagavond een bekende activiteit in het D.G. van den Noortbad te Muntendam. Op de maandagmiddag  blijft het vertrouwde concept AQUA-fysio (bewegen in water van 29 graden, onder begeleiding van een fysiotherapeut en sportinstructrice) bestaan. Ria Loots en Ineke Aapkes zullen op dezelfde manier de lessen verzorgen.
In september zal er op de woensdagavond gestart worden met een nieuwe invulling van de succesvolle cursus onder de naam: AQUA-fit
 
Wilt u intensief, op muziek, aan uw conditie werken in het water? Dan is AQUA-fit de ideale training voor u. In deze training zitten elementen uit aquasport, aquajoggen en AQUA-fysio. Tijdens de spierversterkende oefeningen komen buik, billen, benen, armen en schouders allemaal aan bod. Elke deelnemer kan op zijn eigen niveau meedoen aan deze plezierige manier van bewegen in water. U komt gegarandeerd moe, maar voldaan het water uit! De lessen AQUA-fit worden verzorgd door Ria Loots en Monique Heeger.
Meer informatie over AQUA-fit en AQUA-fysio kunt u vinden op onze website of bel met Fysiotherapie Menterwolde. 

Reactie toevoegen