Verrassend Fashion-Event in vanBeresteyn

VanBeresteyn heeft het initiatief genomen om de vele modezaken in Veendam een podium te bieden om hun herfst- en wintercollectie te presenteren. Op woensdag 9 september laten negen Veendammer modezaken in een wervelende modeshow zien wat ze het komende seizoen te bieden hebben.

Brede deelname door modeondernemers
Aan de show doen mee: Outfit, Coco Fashion & Shoes, Leads en Lady Leads, Ozoo, Lathina & Lathino, Flair Mode, Your Fashion en Apotheker Mode. En daarnaast zijn ook Silhouet Kappers en Juwelier Sirp Bakker van de partij. VanBeresteyn zoekt in toenemende mate contact met de lokale ondernemers, met het doel om gezamenlijk Veendam te promoten en interessante activiteiten te ontplooien. Ze  gaan samen voor een levendig en bruisend centrum!

Meer dan mode alleen
Het belooft op 9 september een spetterend mode-event te worden waarin ook muzikale en showdanspresentaties plaatsvinden, verzorgd door dansers van Charlie Productions en een muzikale mystery guest. In de theaterzaal wordt een 10 meter lange catwalk gebouwd en vervolgens haalt vanBeresteyn alles uit de kast met muziek, licht en geluid! Aankleding met bloemen wordt verzorgd door De Laatbloeier uit Wildervank.
Bezoekers betalen entree en krijgen daarvoor, behalve een spetterende show, een drankje, hapje, en uiteraard een gevulde goodiebag. De kaartverkoop start op 17 augustus aan de theaterkassa. Kaarten kunnen ook worden verkregen bij de deelnemende ondernemers. 

Reactie toevoegen