Geslaagde Boerenmarkt

In de vroege ochtend op zaterdag 20 juni werd Noordbroek gewekt door twee fietsende dorpsomroepers. Zij stelden alle inwoners en belangstellenden op de hoogte van de Jaarlijkse Boerenmarkt die zou plaatsvinden in de tuinen van Gockingaheem. Met de traditionele knal werd de markt om tien uur geopend waarna de sfeer er al meteen goed inzat. 
Naast de verschillende kramen met ambachtelijke producten en snuisterijen, was ook het Ambulance Promo Team Groningen, het Sperwernest met uilen en roofvogels en Boogschuttersvereniging True Flight aanwezig om demonstraties te geven. Verder klonken er ge- zellige muzikale klanken van o.a. Zangkoor Elk en Ain en zanger Mark Dontje.
Ook kon men dit jaar weer mooie prijzen winnen met het Rad van Avontuur. De opbrengst van dit jaar is gedoneerd aan stichting Zorg voor Jolan (zorgvoor jolan.nl). De opbrengst was € 687,05. Het geld is na de markt overhandigd aan Marjon Loer van de Stichting. Ze vonden het een hartverwarmend gebaar en zijn er heel blij mee. 
 
Deze dag werd mede georganiseerd door de Klokkenluiders en vrijwilligers. Zonnehuis Gockinaheem bedankt dan ook iedereen die heeft meegeholpen om er dit jaar ook weer een prachtige dag van te maken. 
 

Reactie toevoegen