Uitstapje met de trein

De meeste kinderen vinden treinen fascinerend en willen dolgraag een ritje met de trein maken. Voor de kinderen van peuterspeelzaal ‘t Grutstee in Meeden kwam deze wens uit. Zij  hebben afgelopen week genoten van een ritje met de trein van Veendam naar Zuidbroek. Op het station eventjes wachten en daarna weer terug met de trein. Het was maar een kleine rit, maar voor de peuters precies lang genoeg.
Afsluiting thema ‘Verkeer’

De treinrit was ter afsluiting van het thema ‘Verkeer’. De afgelopen tijd hebben de peuters spelenderwijs veel geleerd over verkeer. Zo stonden liedjes, knutselwerkjes en activiteiten in het teken van dit thema. De peuterspeelzalen van Timpaan Kindercentra in Menterwolde werken allemaal met het voor- en vroegschoolse programma (VVE) Piramide. Binnen dit programma wordt ieder jaar met dezelfde thema’s gewerkt. Steeds op een hoger niveau, passend bij de leeftijd en ontwikkeling van de peuters. Op de basisschool wordt tot in groep 3 ook met Piramide gewerkt. Voor de peuters is het dus veilig en vertrouwd. Zij weten zo al enigszins wat hun in de nieuwe omgeving te wachten staat.
Tijdelijke actie bij aanmelding

Voor ouders die hun kind willen aanmelden voor een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of gastouder van Timpaan Kindercentra, geldt momenteel een leu-ke actie. Nieuwe klanten ontvangen 
bij aanmelding een verrassingstas t.w.v. € 50,-. Kijk voor meer informatie op www.timpaankindercentra.nl/actie 
 

Reactie toevoegen