...Glitter-Kletter-Glamour-party 2015...

Nog een paar weken te gaan, om precies te zijn van 17 tot en met 21 juni, en dan is het weer een week van feest, kermis, zang, muziek, ontspanning, inspanning; kortom de feestweek van Zuidbroek. Zoals we reeds eerder hadden aangekondigd hebben we dit jaar een aantal wijzigingen doorgevoerd waarmee we willen bereiken dat het programma nog aantrekkelijker wordt. 
Het programma wat we normaal gesproken op de donderdag brengen, de Hollandse artiestenavond, is verhuisd naar de woensdag. Gelijk knallen dus. Een zestal top-artiesten zullen onder leiding van DJ Henk deze avond de mooiste meezingers ten gehore brengen. Op de donderdag hebben we als rode draad door de avond de band Countdown. Met artiesten als New Timeless, Bou-ke en André Hazes Junior vullen we deze avond aan. Met DJ Stefan Leur maken we deze spetterende avond meer dan compleet. 
Maar dan komt het... de vrijdagavond... voor de derde jaar op rij ...een thema-avond... Goud, Zilver en een hele hoop Bling-Bling en we hebben... de “Glitter-Kletter-Glamour-Party 2015”. Voeg daarbij artiesten als DJ Arnoud, DJ Peter, de Gangmakers en als klapper van de avond “2 Brothers on the 4th Floor” bij en je avond is plots de meest besproken avond van de feestweek. Wij kunnen het niet alleen, we hebben jullie hulp nodig, kom uitgedost in Goud, Zilver en een hoop Bling-Bling naar de tent en maak kans op 1 van de 3 BBQ-prijzen, mede mogelijk gemaakt door Slagerij Mark Kuipers en maak tevens kans op 1 van de 3 waar- debonnen die Remie Groeneveld van Loods 51 ter beschikking heeft gesteld. Heb je nou geen passende kleding, hebben we een adres voor jullie. Speciaal voor de feestweek hebben wij met de dames van het “FUIFHUIS” in Hoogezand afspraken gemaakt ... kleding en accessoires huur je voor een paar centen bij het “FUIFHUIS”. Voor openingstijden zie hun website www.fuifhuis.nl. Als je bij hun binnenloopt weet je niet wat je ziet ... Goud, Zilver en een hoop Bling-Bling in overvloed. 
Het kan niet missen, ook dit jaar weer een geweldig programma tijdens de feestweek Zuidbroek. Zie voor de rest van het programma onze website www.vvvzuidbroek.nl. 
 
Feestweek Zuidbroek 
“HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN”. 

Reactie toevoegen