30 Mei Open Dag GMG Muziekscholen

Voor de tweede keer in haar 2 jarige bestaan organiseert GMG Muziekscholen een feestelijke Open Dag. De Open Dag vindt plaats op 30 mei vanaf 11.00 uur, locatie OBS De Tandem, De Vennen 6 te Zuidbroek.
De docenten van de muziekschool geven informatie, gratis proeflessen en op het grote podium treden verschillende bands van de muziekschool, verenigingen Oosterbroek en Elad op. “Sinds de oprichting van GMG hebben we veel bereikt. Wij verzorgen muzieklessen op alle basisscholen, steeds meer kinderen volgen bij ons de lessen in de startersklassen (voormalige AMV lessen) en het aantal docenten dat instrumentale lessen verzorgen is verdubbeld. 
Samen met de verenigingen hebben we groepslessen ontwikkeld zodat kinderen tegen een vriendelijk tarief en zonder aanschaf van een duur instrument kennis kunnen maken met verschillende instrumenten. Met De Heemtuin gaan we het volgende schoolseizoen een open podium organiseren, zodat alle Menterwolmer muzikanten een plek hebben om op te treden.” 
Kortom; het gaat goed met het aanbod van muziekonderwijs in Menterwolde.
 
Bent u geïnteresseerd in muziek of muzieklessen? Dan bent u van harte welkom op de Open Dag op zaterdag 30 mei a.s. In Zuidbroek.

Reactie toevoegen