Een nieuwe kamer voor Jolan

In februari heeft de Wilting Groep in Veendam haar 20 jarig jubileum gevierd met een open dag en ze gaven een opfleurdag cadeau aan iemand die dit heel erg verdiende. Deze opfleurdag hield in dat schildersbedrijf Wilting een dag bij iemand, die dit verdiende, thuis kwam om te schilderen, sauzen of behangen. De buurvrouw van Jolan las dit bericht in de Tussenklappen en stuurde haar wens in voor Jolan.
Jolan (2) kreeg eind september 2014 een broertje. Vreugde alom in het jonge gezin en door deze gezinsuitbreiding zou de zolder van hun (huur)huis verbouwd worden tot slaapetage met badkamer. Een maand later sloeg echter het noodlot toe; Jolan werd erg ziek en na onderzoek werd neuroblastoomkanker geconstateerd (een zeldzame kinderkanker). Een heftige, onzekere tijd van chemokuren, opereren enz. brak aan voor de familie. 
Dit verhaal greep ook directie en personeelsleden van de fa. Wilting aan en zij kenden de opfleurdag toe aan Jolan. De verbouwing is nu klaar en afgelopen vrijdag hebben Martin, Petra, André en Frits van schildersbedrijf Wilting niet alleen de kamer van Jolan voorzien van behang en sauswerk, maar ook die van z’n ouders en broertje. De familie is zeer dankbaar dat dit werk hen uit handen is genomen, want zij zitten nog midden in het ziekte- en behandelproces van Jolan.  En Jolan... die ondergaat alles als een KANJER..

Reactie toevoegen