BloemHouthuis 10 jaar

Het lijkt zo kort geleden, maar 10 jaar geleden begon Jos Bloem na enkele jaren zijn eigen “houthuis”. Wat 10 jaar geleden begon met kleine verbouwingen, houtdraaiwerk en timmerwerk bij particulieren, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig aannemersbedrijf, BloemHouthuis.
BloemHouthuis is in de afgelopen 10 jaren door het opbouwen van stabiele relaties met zijn klanten uitgegroeid tot een volwassen bedrijf dat naast de particuliere klanten ook kleinere ondernemingen en grotere bedrijven kan bedienen.
BloemHouthuis is door deze uitbreiding van mogelijkheden in de dienstverlening uitgegroeid van een éénmansbedrijf naar een bedrijf dat werknemers in dienst heeft en werkt met een vast team van onderaannemers die verschillende disciplines van verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie en herstel van uw woning beheersen zodat de hoofdwaarden van het bedrijf (voorbereiding, vakmanschap en klantgerichtheid) tot hun recht komen en zichtbaar zijn voor de klant.
Naast innoveren en investeren  op het gebied van de werkwijzen en materialen bij bijvoorbeeld bevingsschade, investeert BloemHouthuis ook in het contact met de klant. BloemHouthuis staat voor eerlijkheid en duidelijkheid en maakt hierbij gebruik van een speciaal ingerichte website waarop klanten de vorderingen van de opdracht kunnen volgen van offerte tot aan de laatste dag van de uitvoering. Dagelijks worden er berichten uitgewisseld met klanten, waardoor deze op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook deze ontwikkeling zal in de komende tijd verder uitgebreid worden met nog meer mogelijkheden die in het voordeel zijn van de klant.
Bent u toe aan verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, herstel van bevingsschade, dan nodigen we u van harte uit om contact op te nemen met BloemHouthuis.nl

Reactie toevoegen