V.v.V. Zuidbroek tapt uit een ander vaatje

Het bestuur van de V.v.V. Zuidbroek zit niet stil. De feestweek van Zuidbroek heeft de alles omvattende slogan “HET MOOISTE FEEST VAN HET NOORDEN” en maakt dit in 2015 meer dan waar. Een kleine wijziging in de opzet van de week. Nieuwe en nog meer statafels, een opgefrist interieur, onze cateraar die zijn aanbod zal aanpassen en last but not least....een nieuwe drankenleverancier die met hun eigen huis-stylist ons interieur aanvullen met die van hun. Tezamen met een team van enthousiaste mensen van Heineken....ja....Heineken gaan we in en om de tent de gehele uitstraling opfrissen en ervoor zorgen dat “HET MOOISTE...” zeker ook “DE GEZELLIGSTE....” gaat worden.

De opzet van de week hebben we enigszins gewijzigd, we beginnen de week op woensdag 17 juni gelijk goed. De aftrap doen we met een zestal beregezellige artiesten. Ronald van der Woude, Rika, Kris Jager, Groningse Toppers, Tamara Tol en Jannes beklimmen dan het podium. Onze wereldberoemde DJ Henk zal er voor zorgen dat alles gladjes en professioneel aan elkaar wordt gekletst, waarbij hij tevens zijn kunsten als DJ laat zien en horen. De donderdag heeft door deze wijziging ook een iets andere indeling meegekregen. De band Countdown staat centraal, met daar om heen artiesten als New Timeless, Bouke en André Hazes jr. Ook hier een DJ die de “lege” momenten opvult, onze huis-DJ Stefan Leur.
De rest van de week heeft qua opzet dat van voorgaande jaren meegekregen. Om te zien wat er nog meer gaat gebeuren, verwijzen we jullie graag naar onze site.

Waar Heineken vroeger de slogan had van “Heineken, het meest getapt” vullen wij dit in 2015 aan met “De V.v.V. Zuidbroek tapt uit een ander vaatje”.
Graag heten we jullie van harte welkom in de feesttent te Zuidbroek van 17 t/m 21 juni.

Reactie toevoegen